Melissa C. Verified identity

Melissa C.

Responds within 20 hrs, to 60% of messages
60% 20 hr
Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Melissa C.

Accepts new students
Free trial lesson

BÁTRAN HOLLANDUL! Szeretnél Belgiumban vagy Hollandiában tanulni vagy dolgozni? Vagy itthon munkát vállalni a hollanddal? Szerezz biztos tudást és jelentkezz sz

Price From 7000 Ft
Preferred times: mornings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Photos & Certificates Blogs

Description

Nevem Melissa, Holland- és MID szakon végeztem, nem ma volt. Eddigi magyar mint idegen nyelv tanítási tapasztalatom egy NGO-nál szereztem, ahol a világ minden tájáról, főleg háborús övezetekből érkező fiatal felnőtteknek volt szükségük arra, hogy meg tudjanak szólalni. Kerülöm az "idegennyelv" kifejezést, célom pontosan az, hogy minél közelebb hozzam az adott nyelvet a tanulni vágyó szívéhez. Legyen az magyar vagy holland / flamand (mert Belgiumban születtem). Ezért szeretem egyénre szabni a nyelvleckéket. Holland, illetve flamand nyelvórákat is vállalok, egyelőre kezdő szintről középhaladóig.

Lesson types

Próbaóra

Ismerkedés, tudásszint felmérése

Free / 30 min
Standard óra

7000 Ft / 60 min

References (1)

+ add reference
Karap G.

Karap G.

Unverified reference

Melissa nagyon segitokesz, turelmes oktato. Atlathato es hatekony modon segitett elsajatitani a holland nyelvet. Az otthonaban fogadott ahol minden szukseges eszkoz es jo legkor fogadott a tanulashoz. Szivbol ajanlom mindenki szamara.

Tutor's answer:

Köszönöm szépen a visszajelzést! Én is kívánok ilyen motivált, jó képességű tanuló(ka)t a tabártársaimnek, amilyen Gergő. Sok sikert kívánok!

pictures and certificates

Blogs (1)

Hangsúly és intonáció fontossága a holland nyelvben a amgyar tanulók számára

Írta: Csikszentmihályi Melissa (Bátran Hollandul)A nyelvoktatás világában a hangsúly és az intonáció értése olyan fontos, mint maga a szókincs és a nyelvtan. A hollandot második nyelvként tanulók…