Lilla F.

Lilla F.

Responds within 1 hr, to 90% of messages
90% 1 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Lilla F.

Accepts new students
Free trial lesson

Biológia, Kémia órák 4 év tapasztalattal

  • Offers online lessons
  • From  6000 Ft
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 6000 Ft
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

Szia!

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2024. júniusban, 4 éve tartok órákat középiskolásoknak, érettségire készülőknek és egyetemistáknak egyaránt. Eleinte középiskolás öcséimnek segítettem a tanulásban, ezután döntöttem úgy, hogy komolyabban szeretnék ezzel foglalkozni.

Biológia és kémia tárgyakból vállalok korrepetálást, felzárkóztatást, egyetemistáknak évközi segítséget. Hiszem, hogy legyél akármilyen szinten, kitartással és munkával meg fogod érteni a tananyagot, át fogod látni az összefüggéseket, így magabiztosan állhatsz dolgozatok, érettségik és vizsgák elébe.
Előző évek során kémiából érettségire felkészítő diasorokat is összeállítottam, diákjaim ehhez is hozzáférést kapnak korosztálytól függetlenül.

Az online órákat (skype, discord) hétköznap délután/este, esetenként délelőtt tartom, időpontját, hosszát és tempóját a Te igényeidhez és tudásodhoz igazítva. Személyes óra esetenként, megbeszélés alapján lehetséges, számolási feladatok esetén ajánlom

Ha felkeltettem érdeklődésed, keress bátran!

Lesson types

Próbaóra

1. alkalom, felmérem tudásod és megismerkedünk egymással, így könnyebben dönthetsz arról, velem szeretnél-e a továbbiakban dolgozni.

Free / 45 min
Rövid óra

Ha konkrét kérdéseid / 1-2 problémás számolási feladatod van

6000 Ft / 45 min
Standard óra

Főleg elmélet vagy számolási típusfeladatok tanulásához. Heti min.2 alkalomnál jobb választás lehet.

8000 Ft / 60 min
Dupla óra

Érettségire felkészítés, komplexebb témák vagy átfogó kép alkotásához ideális. Amennyiben rövid időn belül szeretnél nagy mennyiségű anyagból felkészülni (pl. osztályozó), szintén ezt ajánlom.

12000 Ft / 90 min

References (4)

+ add reference
Szonja B.

Szonja B.

Unverified reference

Sziasztok! A nyárra kerestem egy magántanárt vizsgák miatt. Lilla rögtön visszaírt a megkeresésemet követően és nagyjából 2 hónapot dolgoztunk együtt. Ez alatt az idő alatt egy teljes évnyi anyagot adott át 2 tantárgyból is. Nagyon érthetően magyaráz és órán kívül is lehet neki írni, mindig válaszol. Én tényleg csak ajánlani tudom!

Ágnes E.

Ágnes E.

Unverified reference

Sürgősen kellett találnom egy tanárt, aki felkészít egy ZH-ra és Lilla nagyon hamar válaszolt, felkészült az átküldött anyagokból és nagyon jól helyre tette a fejemben a még homályos dolgokat. Nagyon türelmes és érthetően magyaráz. Csak ajánlani tudom!

Bocskay D.

Bocskay D.

Unverified reference

Sziasztok! Lillával 1,5 éven keresztül dolgoztam együtt, minden órát nagyon élveztem. Figyelemfelkeltően, érdekesen tartja az óráit, az összefüggéseket nagyon könnyen észre tudtam venni az elsőre nehéznek tűnő tananyagban is. Bármikor írhattam neki kérdéseimmel kapcsolatban, szinte azonnal válaszolt, ezért ha egyedül tanultam sem akadtam meg. Nagyon rugalmas az órák időpontját illetően, könnyű vele együtt dolgozni. Kémiából készített fel emelt szintű érettségire, ami jól sikerült, hiszen bekerültem orvosi egyetemre. Biológiából is bármikor fordulhattam hozzá kérdéseimmel. Lilla nemcsak a tanárom, hanem egyben barátom is lett:).

Sipos I.

Sipos I.

Unverified reference

Sziasztok! Lilla diákja vagyok és szeretném mindenkinek ajánlani. Nagyon jó vele együtt dolgozni, hatákony és mindenre tudja a választ. Megszerettetett velem egy olyan tantárgyat, amiről eddig azt hittem, hogy soha nem fogom megérteni se, nemhogy megszeretni (a kémiát). Kedves, türelmes és mindig lehet számítani rá, ezért ajánlom.