Hella F.

Hella F.

Responds within 1 hr, to 67% of messages
67% 1 hr
Accepts new students

Hella F.

Accepts new students

Online olasz és spanyol nyelvoktatás

  • Offers online lessons
  • From  5500 Ft
  • Preferred times: mornings, midday, weekend
Price From 5500 Ft
Preferred times: mornings, midday, weekend
Tutoring subjects:

Description

Üdvözöllek!

Fekete Hella vagyok, olasz-spanyol nyelvtanár,15 éve foglalkozom nyelvtanítással, ami a munkám és a hobbim is egyben. Olaszország szerelmese lettem már a gimnáziumi évek alatt, amikor lehetőségem volt két hónapot a " Belpaese"-ben eltölteni. Azóta töretlen az olasz és a spanyol nyelv, és természetesen a két ország iránti szeretetem.Nyelvtanítást vállalok minden korosztály számára, minden szinten, legyen az nyelvvizsga (általános, gazdasági, idegenforgalmi),érettségi, nyaralás... Tapasztalatot szereztem mind az egyéni, mind a csoportos nyelvoktatásban és évek óta foglalkozom online nyelvoktatással. Alkalmazkodom a te igényeidhez. Az órák alatt célom a barátságos légkör kialakítása, hiszem, hogy csak így tudunk eredményesen együtt dolgozni.

Az óráim alatt minden készség fejlesztése fontos szerepet játszik, legyen az nyelvtan, szövegértés, fordítás vagy beszédfejlesztés.

Tanulás módszertani továbbképzést végeztem, fontos számomra a hatékony oktatáspedagógia módszerek és technikák alkalmazása.
A diákjaim között megtalálhatóak tanulási nehézséggel küzdő gyerekek is.

Az órák személyre szabottak. Felmérjük az igényed és célod a nyelvvel, illetve a tanulási stílusod, emberi tényezőid a megfelelő tanulási módszer meghatározása céljából. Nem kezdők esetén felmérjük a jelenlegi tudásszinted is.

Lesson types

Standard óra

5500 Ft / 55 min
Olasz,spanyol- szakmai nyelvvizsga

Igenforgalmi, gazdasági

6000 Ft / 50 min