Melissa C. Особа підтверджена

Melissa C.

Відповідає протягом 20 годин на 60% повідомлень.
60% 20 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Melissa C.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

BÁTRAN HOLLANDUL! Szeretnél Belgiumban vagy Hollandiában tanulni vagy dolgozni? Vagy itthon munkát vállalni a hollanddal? Szerezz biztos tudást és jelentkezz sz

Ціна Від 7000 Ft
Бажаний час: утром
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати Блоги

Опис

Nevem Melissa, Holland- és MID szakon végeztem, nem ma volt. Eddigi magyar mint idegen nyelv tanítási tapasztalatom egy NGO-nál szereztem, ahol a világ minden tájáról, főleg háborús övezetekből érkező fiatal felnőtteknek volt szükségük arra, hogy meg tudjanak szólalni. Kerülöm az "idegennyelv" kifejezést, célom pontosan az, hogy minél közelebb hozzam az adott nyelvet a tanulni vágyó szívéhez. Legyen az magyar vagy holland / flamand (mert Belgiumban születtem). Ezért szeretem egyénre szabni a nyelvleckéket. Holland, illetve flamand nyelvórákat is vállalok, egyelőre kezdő szintről középhaladóig.

Типи уроку

Próbaóra

Ismerkedés, tudásszint felmérése

Безплатно / 30 хв.
Standard óra

7000 Ft / 60 хв.
Karap G.

Karap G.

Неперевірена заявка

Melissa nagyon segitokesz, turelmes oktato. Atlathato es hatekony modon segitett elsajatitani a holland nyelvet. Az otthonaban fogadott ahol minden szukseges eszkoz es jo legkor fogadott a tanulashoz. Szivbol ajanlom mindenki szamara.

Відповідь репетитора:

Köszönöm szépen a visszajelzést! Én is kívánok ilyen motivált, jó képességű tanuló(ka)t a tabártársaimnek, amilyen Gergő. Sok sikert kívánok!

фото та сертифікати

Блоги (1)

Hangsúly és intonáció fontossága a holland nyelvben a amgyar tanulók számára

Írta: Csikszentmihályi Melissa (Bátran Hollandul)A nyelvoktatás világában a hangsúly és az intonáció értése olyan fontos, mint maga a szókincs és a nyelvtan. A hollandot második nyelvként tanulók…