Papp A.

Papp A.

Відповідає протягом 48 годин на 100% повідомлень.
100% 48 год.+
Приймає нових учнів

Papp A.

Приймає нових учнів

Diák szemmel tanító tanár

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  3400 Ft
Ціна Від 3400 Ft
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Papp Andrásnak hívnak, 18 éves vagyok, idén érettségiztem, és szemptembertől a Károli Gáspár Egyetem BTK karára fogok járni.
Már 2019 óta tartok magánórákat és korrepetálásokat, és ebből fakadóan vannak előre elkészített tanmeneteim és tananyagaim amiket ingyenesen biztosítok nyomtatott formában a diákjaimnak. Földrajz és történelem tantárgyak oktatását vállalom, és egyaránt tudok segíteni abban hogy meglegyen a jobb jegy, vagy éppen az érettségi. Történelmet emelt szintig, földrajzot pedig középszintig oktatok.
Diáklétemből adódóan megtudom érteni a fiatalok és diákok nehézségeit, és átlátom azt, hogy mi okozhat nehézséget az adott diáknak a tanulásban.
Az első órán amit tartok a diákoknak mindig kitűzünk egy adott célt, és az alapján fogok készülni a következő órákra. A személyes órákat preferálom, de igény esetén online órákat is szívesen tartok.

Типи уроку

Standard óra

3400 Ft / 55 хв.
Noémi Schlotter D.

Noémi Schlotter D.

Неперевірена заявка

Andris egy igazán jó tanár, türelmes segítőkész és lelkes. Nekem történelemből tartott órákat segített felkészülni az érettségire és nagyon jól sikerült 😄 Mindenkinek csak ajánlani tudom.