Mo M.

Mo M.

Mo M.

Spanyol tanítás Peruban élő magyar diáktól

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  3000 Ft
Ціна Від 3000 Ft

Опис

Mózes Márk vagyok, 17 éves gimnazista, az elmúlt három évben hosszabb időszakokon keresztül Peruban és Argentínában éltem, ahol sikerült először megismerni, majd saját módszereimmel viszonylag gyorsan elmélyíteni és tökéletesíteni a spanyol nyelv tudásomat.

Tanóráimon szeretném, ha a diákok elsajátítanák azokat a módszereket, amelyekkel tanulmányaim kezdetén sikerült nulláról mindössze 8 hónap alatt B2-es nyelvvizsgáig eljutni, majd tovább tökéletesíteni a tudást C1-ig. Továbbá szeretném a perui és dél-amerikai kulturális és nyelvi sajátosságokat is bemutatni a saját tapasztalataim alapján, így elmélyítve tudást és izgalmasabbá téve a tanulást.

Óráimat ajánlom mindazoknak, akiknek akár korrepetálásra van szükségük, akár utazni szeretnének, akár megismerkedésüket tervezik a spanyol nyelvvel. Mindenkinek akinek alapokra van szüksége, a folyamatos beszélgetést szeretné gyakorolni, esetleg DELE nyelvvizsgára készül.

Az órák nem csak a mostanában megszokott módszerek szerinti lexikai tudást kínálják, hanem komplett ismereteket a nyelv (és a hozzá tartozó világ) terén egy nyelvterületen élőtől.

Типи уроку

Standard óra

3000 Ft / 55 хв.